Hypoxi Trainer Professional

HYPOXI MÓDSZER

Ki ne szeretné, hogy szép alakja legyen? Manapság a megjelenésnek nagyon fontos szerepe van az egyén megítélésében, ezért mára az alakformálás számos formája ismert.

De vajon melyik módszer a leghatékonyabb?

CÉLZOTT ALAKFORMÁLÁS

A HYPOXI egy szisztematikus módszer, ami teljesen természetes!Közvetlenül a problémás területen fejti ki hatását, és hosszú távon hatásos.

A módszer a zsírégető edzést kombinálja a vákuumterápiával. A gyakorlatban ez a következőképpen alakul: a vendég egy derékig érő vákuumkamrában bicikliző, zsírégető edzést végez, közben a problémás területekre negatív nyomást (vákuumot) alkalmazunk, mely a szívóhatás segítségével vérbőséget okoz a problémás területen (lábak, has csípő, popsi).

A hypoxiterápia legfontosabb eleme a vákuumterápia, mely deréktól lefelé fejti ki hatását, és stimulálja a külső szövetrészek véráramlását. A tréning során a problémás területeken fokozottan aktiválódik, lebontódik, majd az izomzatban elég a lerakódott zsír.

Hatékonysága a  hagyományos módszerekéhez viszonyítva sokszoros!

Mivel a Hypoxi edzés során a végzett mozgás legtöbbször közepes intenzitású,igen jó hatásfokkal égeti a zsírt.

Termográfiás felvételeken jól látható a változás:az érintett testrészek zsírszövetében megemelkedik a hőmérséklet,ezáltal a szervezet 20-50g zsírt éget el.

A számítógépes vezérlés mindenkinek személyre szabott beállítást tesz lehetővé.