A NORBI UPDATE ÉLETMÓD ALAPJA AZ INZULINSZINT ALACSONYAN TARTÁSA, MELYET A SZÉNHIDRÁTFOGYASZTÁS MINIMÁLISRA SZORÍTÁSÁVAL ÉS TESTMOZGÁSSAL ÉRHETÜNK EL

 

Hazánkban széles körben elterjed a Norbi Update diéta, mely szakmailag is megalapozott, alapjában véve alacsony szénhidrát, magas fehérje´(low -carb, high protein) alacsony glikémiás indexű diéta melynek alkalmazásához,jobb elfogadhatóságához szénhidrátszegény lisztet is kifejlesztettek.

A diétához az ételeket update-fokozatokba sorolva könnyítették meg a diétázóknak az étrend betartását, a napszaki elosztást is előtérbe helyezve. Tudományos háttere a gyors vércukor-emelkedések és az erre bekövetkező inzulinakciók hatására kialakuló szénhidrát zsír átalakulás elkerülése.

Klinikai kutatást végeztünk, melyben bebizonyosodott, hogy az Update 1 termékekkel szignifikánsan magasabb élvezeti értekkel fogytak a 2×20 fős csoportok résztvevői, az ugyanakkora kalóriacsoporttal szemben.

Az Update-csoport alacsonyabb indulósúlyról is többet fogyott, mint az ugyanannyi kalóriát tartalmazó kórházi diéta.

Az élvezeti érték nagyon fontos az életmód és a hosszú távú követhetőség szempontjából, mivel a többi kúra a nehézsége miatt fullad kudarcba. Tehát magasabb élvezeti értékkel többet fogytak.
A vizsgálatban résztvevő-nem inzulinos-cukorbetegek a diéta idejére elhagyhatták a gyógyszert.

Dr. Pados Gyula C. Egyetemi Docens,
Kórházi Lipid Profil Főorvosa

Győrben a Bajcsy Zs. út 24. szám alatt és a Győr Plázában /Vasvári Pál u. 1/A/ található  Update Pékség, mely széles termékválasztékával, és barátságos kiszolgálásával várja minden kedves fogyni vágyó, Egészségtudatos Életmódot választó vendégeit!

Telefon: 06-30/243-7070